Om KIRK Konsult

Kirk Bygg & Konsult är ett flexibelt, dynamiskt och alltid professionellt byggteam, redo att bygga din dröm – vilken den än är.

Vi har erbjudit entreprenör- och konsulttjänster i såväl Sverige som Danmark i många år, och sitter på oslagbar kompetens och erfarenhet inom alla tänkbara typer av projekt. När du vill bygga tryggt, effektivt och med garanterat fantastiskt resultat så är Kirk ett tryggt val av byggfirma.

Vi tillämpar ekologisk byggnation, för en hållbar framtid, och hjälper gärna till med idéer och nya perspektiv när du känner dig rådvill.

Det är alltid du som bestämmer vad som ska göras, och hur, och vi som garanterar strålande resultat.

Bygg tryggt

Det allmänna intresset för renovering har aldrig varit så stort som det är idag, och allt fler vågar sig på allt från enkla till mer komplicerade projekt helt, eller delvis på egen hand. Det är jätteroligt att se ett sådant intresse för bygge och hemmafix, men för oss på Kirk Bygg & Konsult, som professionell byggfirma, händer det ofta att vi stöter på folk som känner att de kanske tagit sig vatten över huvudet, särskilt när det gäller tak.

Att måla om väggarna hemma, fästa upp tapeter, eller till och med lägga ett nytt laminatgolv kan det flesta klara på egen hand, bara de går metodiskt framåt och tillgodogör sig den kunskap som behövs. Det är inget fel i att lära sig längs vägen. De svårare bitarna rekommenderar vi dock att man överlämnar till professionella byggfirmor, och där är takbygge helt klart inkluderat. Vill man ha ett tak som ska hålla i många år, och som ska ligga vackert över huset, så är det viktigt att allt görs på rätt sätt – och det är mycket att hålla koll på.

Kontakta oss

Vi utför alltid kvalitetsarbeten på kundens begäran. Hör av dig till oss så tar vi fram en lösning som passar just dig!


(Lämna tom)

Håstadmöllavägen 13
225 94 Lund

Mobil: +46 (0) 702 69 77 36
Mobil: +46 (0) 725 51 36 85